Προσφορές Σεπτεμβρίου 2017

Καλή Σχολική Χρονιά με πολλές εκπαιδευτικές επιτυχίες! Ο Σταθμός Γνώσης σας καλοσορίζει με προσιτά δίδακτρα και υψηλής ποιότητας εκπαίδευση!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος “ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ” σας ευχαριστεί για την συνεργασία των τελευταίων 15 ετών . Σε συνεργασία με τον οργανισμό πιστοποιήσεων TUV AUSTRIA HELLAS, πιστοποιήσαμε τις υπηρεσίες μας οι οποίες ήταν ήδη σε υψηλό επίπεδο. Με τις πιστοποιήσεις αυτές αποδεικνύουμε μέσω ανεξάρτητου φορέα ότι πετυχαίνουμε τους εκπαιδευτικούς και εταιρικούς μας στόχους. Δεσμευόμαστε ότι οι μαθητές μας θα πετύχουν τους εκπαιδευτικούς στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Τέλος υποσχόμαστε ότι παρέχουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας και βελτιώνουμε την ήδη υψηλή απόδοση μας.

Τα διδακτρά μας μειώθηκαν σημαντικά την τελευταία επταετία με σκοπό ο καθένας να μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα υψηλής ποιότητας. Ο εκπαιδευτικός μας όμιλος δεσμεύεται για την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων του μαθητή και για την επιτυχία του! 140 μαθητές πιστοποιήθηκαν σε όλες μας τις υπηρεσίες για το ακαδημαικό έτος 2016-17!

Για το κέντρο Μελέτης και το Φροντιστήριο Μέσης εκπαίδευσης «Σταθμός Γνώσης» για εγγραφές που θα γίνουν μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου θα ισχύσουν οι παρακάτω προσφορές:

1. Σταθμός bonus: γνωρίστε μας τους φίλους σας και κερδίστε έως και 100% των διδάκτρων σας.
2. 20% Έκπτωση σε αριστούχους μαθητές και παιδιά εκπαιδευτικών.
3. 50% έκπτωση στα ΑΓΓΛΙΚΑ με την εγγραφή στο πλήρες πακέτο μαθημάτων του Λυκείου.
4.Μόνο από 145€ το μήνα πλήρες πακέτο μαθημάτων Λυκείου.
5. 30% έκπτωση σε απόφοιτους και Δώρο Ξένη Γλώσσα (8μηνο πρόγραμμα).
6. Ειδικές τιμές σε ανέργους και πολύτεκνους και σε πολλαπλά προγράμματα σπουδών (Ξένη Γλώσσα, Πληροφορική, Μέση Εκπαίδευση και Μελέτη).
7. Δωρεάν σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού και Τεστ προσωπικότητας  αξίας 150€ ( μαθητές Λυκείου).
8. Μαθήματα μελέτης από 95€ το μήνα για παιδιά Δημοτικού.
9. Μαθήματα Μελέτης από 95€ το μήνα για παιδιά Ά Γυμνασίου και τιμή Έκπληξη για τις υπόλοιπες τάξεις του Γυμνασίου.
10. 10 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.


Δηλώστε συμμετοχή για την εβδομάδα Δωρεάν μαθημάτων μελέτης για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου από 11 εως 15 Σεπτεμβρίου 2017. Δήλωση συμμετοχής μέχρι και την Δευτέρα  11/9.

Θέλεις περισσότερες πληροφορίες; Στείλε μήνημα εδώ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δωρεάν Μαθήματα Μελέτης Δημοτικού & Γυμνασίου »