Δωρεάν μαθήματα Α' και Β' Λυκείου

δοκιμαστικά μαθήματα λυκείου δοκιμαστικά μαθήματα λυκείου

Ο φροντιστηριακός Ομιλος "Σταθμός Γνώσης" στα Πετράλωνα δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους μαθητές να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ για μία εβδομάδα το μάθημα της αρεσκείας τους ή όλο τον κύκλο μαθημάτων που διδάσκονται στο χώρο μας!

Ο φροντιστηριακός Ομιλος "Σταθμός Γνώσης" στα Πετράλωνα (έναντι ΗΣΑΠ) δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους μαθητές να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ για μία εβδομάδα το μάθημα της αρεσκείας τους ή όλο τον κύκλο μαθημάτων που διδάσκονται στο χώρο μας (ανάλογα με την τάξη, την κατεύθυνση επιλογής του και τις διαθέσιμες θέσεις).
Όπως γνωρίζετε η χωρητικότητα της αίθουσας διδασκαλίας είναι συγκεκριμένη και για το λόγο αυτό πρέπει να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη γραμματεία του ομίλου μέχρι και την Παρασκευή 9/2/2018.   Συμπληρώστε την αίτηση.

Το πρόγραμμα αφορά μαθητές της 'Α και 'Β τάξης Λυκείου και σε τμήματα με διαθέσιμες θέσεις. Ισχύει από 12/2/2018 εως και 16/2/2018.

 Ο φροντιστηριακός Ομιλος "Σταθμός Γνώσης" βρίσκεται στα Πετράλωνα (πλησίον ΗΣΑΠ) και εξυπηρετεί τις παρακάτω περιοχές: Κέντρο Αθήνα, Θησείο , Μοναστηράκι , Πετράλωνα , Καλλιθέα ,Μοσχάτο ,Ταύρος , Νέος κόσμος , Κουκάκι , Μακρυγιάννη, Φαληρο, Πειραιάς , Βοτανικός , Γκάζι, Κεραμεικός ,Κολωνάκι , Μεταξουργείο, Σεπόλια και όλες τις περιοχές της αθήνας οι οποίες εξυπηρετούνται απο το Μετρό ή τον ΗΣΑΠ.

Θέλεις περισσότερες πληροφορίες; Πληροφορίες-Επικοινωνία