Διαγωνισμός στο Facebook με πλούσια Δώρα, tablets και υποτροφίες!

Ο Εκπαιδευτικό Όμιλος «Σταθμός Γνώσης» διοργανώνει Διαγωνισμό στο Facebook όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν Tablets και Εκπαιδευτικές Υποτροφίες!

Όλες οι συμμετοχές θα τοποθετούνται στην κλήρωση για τα τρία tablet, τις τρείς δωρεάν υποτροφίες και τις τέσσερις υποτροφίες με έκπτωση 50% . Κάθε Δικαιούμενος έχει τη δυνατότητα να δηλώσει τη συμμετοχή του μόνο για μια φορά εφόσον καταχωρήσει στη σχετική φόρμα τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20:00μ.μ. ηλεκτρονικά στα γραφεία του Σταθμού Γνώσης. Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από τυχαία κλήρωση μεταξύ όλων των έγκυρων συμμετοχών που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού.

Οι 3 Δωρεάν υποτροφίες  περιλαμβάνουν τα δίδακτρα του έτους 2019-2020 (χωρίς τη Θερινή προετοιμασία) ενώ οι 4 υποτροφίες με έκπτωση 50% περιλαμβάνουν τα δίδακτρα του έτους 2019-2020 (χωρίς τη Θερινή προετοιμασία) με έκπτωση 50% , σε όποια τάξη επιθυμεί ο μαθητής καθώς και τα έξοδα εγγραφής. Δεν περιλαμβάνουν την αγορά βιβλίων.

Οι τυχεροί που θα κερδίσουν τις υποτροφίες καθώς και αυτοί που θα κερδίσουν τα tablets, θα ειδοποιηθούν με email από τον Σταθμό Γνώσης. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στην σελίδα του Facebook: Σταθμός Γνώσης .

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο Διαγωνισμό εδώ

Διάβασε τους όρους του Διαγωνισμού εδώ