Το 2003 δημιουργήθηκε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος APPLE STUDIES, ο οποίος δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση των Ξένων Γλωσσών και της Πληροφορικής, στην περιοχή των Πετραλώνων. Διαθέτοντας μια ομάδα αξιόλογων καθηγητών, στόχος μας είναι η ικανοποίηση κάθε εκπαιδευτικής ανάγκης των μαθητών μας.

Τα εκπαιδευτικά εγχειρίδια του ομίλου "ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ" είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις τελευταίες αλλαγές του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος, καλύπτουν πλήρως τα πιο δύσκολα σημεία της ύλης, ενώ την επιμέλειά τους έχουν οι καθηγητές μας.

Το φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ στεγάζεται στα Πετράλωνα, καθώς ανήκει στην οικογένεια του εκπαιδευτικού ομίλου ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ. Εξυπηρετούμε όλους τους μαθητές, τόσο των Άνω και Κάτω Πετραλώνων, καθώς βρισκόμαστε ακριβώς απέναντι από το σταθμό του τρένου, δηλαδή στο κεντρικότερο σημείο των Πετραλώνων, όσο και μαθητές από γειτονικές περιοχές, όπως Ταύρος, Καλλιθέα, Κουκάκι και κέντρο Αθήνας, όπως επίσης και όλους τους μαθητές που έχουν πρόσβαση σε αστικές συγκοινωνίες.

Κάθε χρόνο ο εκπαιδευτικός όμιλος Σταθμός Γνώσης διοργανώνει πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις για τους μαθητές και τους καθηγητές του. 

«Με αφετηρία τη γνώση και προορισμό την επιτυχία»

Οι άνθρωποι μας αποτελούν το βασικό συστατικό της επιτυχίας μας. Μέσα από αγγελίες αλλά και προσωπική επικοινωνία του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού προσελκύουμε τα πιο δυνατά βιογραφικά της αγοράς και δημιουργούμε στελέχη που θα αξιοποιήσουν μαζί μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Πιστοποίηση ISO Υπηρεσιών Μέσης Εκπαίδευσης, κατά ΕΛΟΤ ΤΠ 1433:2008 Νο 02113003 από την TUV AUSTRIA HELLAS.
Εδώ και αρκετά χρόνια, παρά την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας, αποφασίσουμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω, ενσωματώνοντας τις διαδικασίες Πιστοποίησης των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που παρέχει ο όμιλός μας στο χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης.

Το φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ»  έχει ως βασικό στόχο την καλλιέργεια των ιδιαιτέρων ταλέντων και δεξιοτήτων κάθε σπουδαστή, σε συνθήκες που προάγουν τη γνώση και επιβραβεύουν την επιτυχία. Με άλλα λόγια, αποστολή μας αποτελεί το να αποδώσει κάθε σπουδαστής μας το maximum των δυνατοτήτων του.

Το φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Σταθμός Γνώσης» βρίσκεται στην Αθήνα ακριβώς απέναντι από τον Σταθμό ΗΣΑΠ Πετραλώνων. Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του εκπαιδευτηρίου μας είναι το ότι βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο, που έχει πρόσβαση με όλες τις αστικές συγκοινωνίες. Διαθέτουμε Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις , εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για μια δημιουργική και αποδοτική συνεργασία.