Πολιτική Δέσμευσης

Ο Όμιλος Εκπαιδευτηρίων «ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ»  έχει ως αποστολή την καλλιέργεια των ιδιαιτέρων ταλέντων και δεξιοτήτων κάθε σπουδαστή, σε συνθήκες που προάγουν τη γνώση και επιβραβεύουν την επιτυχία. 

Αξίες μας, ο Άνθρωπος, η Εξέλιξη, η Φροντίδα, η Γνώση και το Σύστημα. 

Στόχος μας, να αποτελούμε «Εκπαιδευτήριο Πρώτης Επιλογής» τόσο για τους γονείς όσο και για τους ενήλικες σπουδαστές που επιθυμούν τα παιδιά τους ή οι ίδιοι αντίστοιχα, να μετέχουν της πιο βαθιάς μόρφωσης πάνω στα αντικείμενα των Ξένων Γλωσσών, της Πληροφορικής και των Σχολικών Μαθημάτων. 

Για να επιτύχουμε τον Στόχο μας, δεσμευόμαστε ως Όμιλος για τα παρακάτω: 

  • Να επιλέγουμε πάντα τους καταλληλότερους καθηγητές που διαπνέονται από τις αξίες του Εκπαιδευτηρίου και να επενδύουμε στη συνεχή αξιολόγηση και εκπαίδευση τους ώστε να μπορούν απερίσπαστοι να αφοσιωθούν στους μαθητές τους και να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους υψηλούς στόχους τους. 
  • Να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε με τους μαθητές / σπουδαστές και γονείς προσωπικά ώστε να τους γνωρίζουμε έναν – έναν και να μπορούμε να καλύψουμε τις προσωπικές τους εκπαιδευτικές ανάγκες ώστε να διακριθούν στο αντικείμενο που έχουν διαλέξει. 
  • Να συνεργαζόμαστε πάντα με τους καλύτερους συνεργάτες προς όφελος των σπουδαστών μας και των οικογενειών τους. 
  • Να εξελίσσουμε συνεχώς το εκπαιδευτικό μας σύστημα και τις διαδικασίες εκπαίδευσης ώστε να διασφαλίζουμε ότι η εκπαίδευση που παρέχουμε είναι ανωτάτης ποιότητας και κατάλληλη για ΚΑΘΕ σπουδαστή μας. 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εισαγωγικό σημείωμα Πιστοποίηση Υπηρεσιών »