Ο Εκπαιδευτικό Όμιλος «Σταθμός Γνώσης» διοργανώνει Διαγωνισμό στο Facebook όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν Tablets και Εκπαιδευτικές Υποτροφίες!

Όλες οι συμμετοχές θα τοποθετούνται στην κλήρωση για τα τρία tablet, τις τρείς δωρεάν υποτροφίες και τις τέσσερις υποτροφίες με έκπτωση 50% . Κάθε Δικαιούμενος έχει τη δυνατότητα να δηλώσει τη συμμετοχή του μόνο για μια φορά εφόσον καταχωρήσει στη σχετική φόρμα τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Ενημερωθείτε έγκαιρα για τη θερινή προετοιμασία και προγραμματίστε να κλείσετε ραντεβού με τον εξειδικευμένο μας σύμβουλο. Η ενημέρωση θα αφορά για τις Ομάδες Προσανατολισμού ,τις Σχολές,  τα Επαγγέλματα , τα Επιστημονικά Πεδία, τα Μαθήματα Επιλογής  και τέλος πως θα επιλέξετε σωστά  το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στο παιδί σας!

ΘΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 99€ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/5/2019

Το φροντιστήριο Μέσης εκπαίδευσης  "Σταθμός Γνώσης" στα Πετράλωνα ξεκινάει  στις 18 Ιουνίου μαθήματα καλοκαιρινής προετοιμασίας για τη ΄Γ Λυκείου διάρκειας 6 εβδομάδων. Τα μαθήματα είναι υποχρεωτικά για όσους μαθητές θέλουν να προετοιμαστούν με αξιώσεις για τις πανελλήνιες εξετάσεις και να επιτύχουν τον στόχο τους!

ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/3/2019 ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Ο εκπαιδευτικός Όμιλος Σταθμός Γνώσης πιστοποιήθηκε πρόσφατα με το νέο πρότυπο 29990:2010 απο την TUV AUSTRIA HELLAS.

Καλή σχολική χρονιά παρέα με τον Σταθμό Γνώσης! Μάθετε το ετήσιο πλάνο ενημέρωσης για την Μελέτη.

Καλή σχολική χρονιά παρέα με τον Σταθμό Γνώσης! Μάθετε το ετήσιο πλάνο ενημέρωσης για την Μέση εκπαίδευση.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο!

Συγχαρητήρια στους νικητές του Διαγωνισμού με δώρα υποτροφίες και Tablets!

ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/5/2018 ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Προετοιμαστείτε ΔΩΡΕΑΝ στα μαθήματα του Σχολείου!

Ο φροντιστηριακός Ομιλος "Σταθμός Γνώσης" στα Πετράλωνα δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους μαθητές να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ για μία εβδομάδα το μάθημα της αρεσκείας τους ή όλο τον κύκλο μαθημάτων που διδάσκονται στο χώρο μας!

Καλή Σχολική Χρονιά με πολλές εκπαιδευτικές επιτυχίες! Ο Σταθμός Γνώσης σας καλοσορίζει με προσιτά δίδακτρα και υψηλής ποιότητας εκπαίδευση!

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο! Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες!

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την Σύμβουλο ψυχικής υγείας / Εκπαιδευτική Σύμβουλο Κ. Σαμιωτάκη.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Πανελληνίων και Ενδοσχολικών Εξετάσεων της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Σταθμός Γνώσης Συμμετέχει στη Β' Φάση των διαγωνισμάτων του ΟΕΦΕ.

Το φροντιστήριο Σταθμός Γνώσης ενημερώνει τους Γονείς και μαθητές για την πρόοδο τους κατά το Δεύτερο Τετράμηνο της ακαδημαϊκής Χρονιάς!

Έναρξη συνεργασίας με τον Οδηγό Σταδιοδρομίας του Κ. Στράτου Στρατηγάκη για θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Σας ενημερώνουμε για την συνεργασία μας με την διαδικτυακή υπηρεσία “Οδηγός Σταδιοδρομίας” του κυρίου Στράτου Στρατηγάκη.

Το φροντιστήριο Σταθμός Γνώσης ενημερώνει τους Γονείς και μαθητές για την πρόοδο τους κατά το πρώτο Τετράμηνο της ακαδημαικής Χρονιάς!

Το φροντιστήριο "Σταθμός Γνώσης" ανακοινώνει το Πρόγραμμα των διαγωνισμάτων του B' Τετραμήνου για τις Τάξεις του Λυκείου.

Το φροντιστήριο Σταθμός Γνώσης ενημερώνει τους Γονείς και μαθητές για την πρόοδο τους κατά το πρώτο Δίμηνο της ακαδημαικής Χρονιάς!

Το φροντιστήριο "Σταθμός Γνώσης" ανακοινώνει το Πρόγραμμα των διαγωνισμάτων του Α' Τετραμήνου για τις Τάξεις του Λυκείου.