Ο Εκπαιδευτικό Όμιλος «Σταθμός Γνώσης» διοργανώνει Διαγωνισμό στο Facebook όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν Tablets και Εκπαιδευτικές Υποτροφίες!

Όλες οι συμμετοχές θα τοποθετούνται στην κλήρωση για τα τρία tablet, τις τρείς δωρεάν υποτροφίες και τις τέσσερις υποτροφίες με έκπτωση 50% . Κάθε Δικαιούμενος έχει τη δυνατότητα να δηλώσει τη συμμετοχή του μόνο για μια φορά εφόσον καταχωρήσει στη σχετική φόρμα τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Ενημερωθείτε έγκαιρα για τη θερινή προετοιμασία και προγραμματίστε να κλείσετε ραντεβού με τον εξειδικευμένο μας σύμβουλο. Η ενημέρωση θα αφορά για τις Ομάδες Προσανατολισμού ,τις Σχολές,  τα Επαγγέλματα , τα Επιστημονικά Πεδία, τα Μαθήματα Επιλογής  και τέλος πως θα επιλέξετε σωστά  το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει στο παιδί σας!

ΘΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 99€ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/5/2019

Το φροντιστήριο Μέσης εκπαίδευσης  "Σταθμός Γνώσης" στα Πετράλωνα ξεκινάει  στις 18 Ιουνίου μαθήματα καλοκαιρινής προετοιμασίας για τη ΄Γ Λυκείου διάρκειας 6 εβδομάδων. Τα μαθήματα είναι υποχρεωτικά για όσους μαθητές θέλουν να προετοιμαστούν με αξιώσεις για τις πανελλήνιες εξετάσεις και να επιτύχουν τον στόχο τους!

ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/3/2019 ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ