Είστε εργαζόμενος και θέλετε ενημέρωση για επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης voucher; Σας ενδιαφέρει να εκπαιδευτείτε σε σεμινάρια; Είστε ήδη επιδοτούμενος με πρόγραμμα κατάρτισης και θέλετε να συνεργαστείτε με το κέντρο μας; Τότε συμπληρώστε την “αίτηση ενδιαφέροντος”  και θα σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα που θέλετε!

 Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα σας ενημερώσουμε για το  πρόγραμμα voucher / κοινωφελές στο οποίο κληρωθήκατε!

 Σας ενδιαφέρει να εκπαιδευτείτε σε σεμινάρια; Τότε συμπληρώστε την “αίτηση ενδιαφέροντος”  και θα σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα που θέλετε!

Είστε άνεργος και θέλετε ενημέρωση για επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης voucher; Σας ενδιαφέρει να εκπαιδευτείτε σε σεμινάρια; Είστε ήδη επιδοτούμενος με πρόγραμμα κατάρτισης και θέλετε να συνεργαστείτε με το κέντρο μας; Τότε συμπληρώστε την “αίτηση ενδιαφέροντος”  και θα σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα που θέλετε!

Είστε επιχείρηση και ψάχνετε επιδοτούμενο προσωπικό; Σας ενδιαφέρουν τα επιδοτούμενα προγράμματα εργασίας με voucher; Θέλετε να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με σεμινάρια; Τότε συμπληρώστε την “αίτηση ενδιαφέροντος”  και θα σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα που θέλετε!