ΕΦΕΤ

Ο φορέας μας αναλαμβάνει την υλοποίηση σεμιναρίων για τους εργαζόμενους επιχειρήσεων που έρχονται με οποιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα και πιστοποιεί τη διαδικασία η οποία και είναι εγκεκριμένη από τον ΕΦΕΤ.

Το Κ.Δ.Β.Μ.2 ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΝΩΣΗΣ οργανώνει πολλά αυτοχρηματοδοτούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα σε διάφορους τομείς. Το τρίπτυχο της επιτυχίας μας σε όλα τα τμήματα που οργανώνουμε: ευέλικτο ωράριο, παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και υπερσύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα. Η διαδικασία πιστοποίησης και εκπαίδευσης περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007.


Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εκπαιδευτεί ο καταρτιζόμενος έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα και η παραγωγή ασφαλών προϊόντων καθώς και η προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.

Το πρόγραμμα αυτό, με μέριμνα και υποχρέωση των επιχειρήσεων, είναι υποχρεωμένοι να το παρακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι της κατηγορίας αυτής.


Η θεματολογία του προγράμματος επιπέδου 1 περιλαμβάνει κατάρτιση απλών χειριστών σε γενικά θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, διάρκειας 10 ωρών.


Ο ΕΦΕΤ καθορίζει το ελάχιστο περιεχόμενο των προγραμμάτων, εγκρίνει και ελέγχει την υλοποίησή τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, διενεργεί τη διαδικασία αξιολόγησης και εκδίδει τα σχετικά πιστοποιητικά. Μετά τη λήξη του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι μπορούν να δώσουν για πιστοποίηση ΕΦΕΤ.

Θέλεις να μάθεις τις τρέχουσες προσφορές μας για σεμινάρια; πάτησε εδώ

Θέλεις περισσότερες πληροφορίες  για σεμινάρια; πατήστε εδώ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ασφάλειας / Security Τεχνικός Ασφαλείας »